De mannen van TCHOM vinden het leuk om het publiek maximaal te behagen. Immers: hoe meer feest, hoe beter het is. En wat is er mooier dan dat je als deelnemer aan zo’n TCHOM-feestje zelf mag kiezen wat de heren op het podium gaan spelen. Jouw favoriete song of genre live gebracht net als jij er zin in hebt. Leuk toch? We bieden een menukaart met tal van setjes en jij bepaalt wat wij gaan spelen. Daar doen wij niet moeilijk over!

Hoe we dat gaan aanpakken? We hebben in de kelders van het TCHOM-repetitiehok twee Roemeense softwareontwikkelaars aan het werk gezet voor ons. Op basis van ingenieuze algoritmes ontwikkelden zij een prachtige tool die het voor elke bezoeker van een TCHOM-optreden mogelijk maakt om een stem uit te brengen. Wij vinden het allemaal best spannend met die moderne techniek, en er moet nog een klein beetje worden gesleuteld. Maar dan is het binnenkort écht zover: onze eigen TCHOM Stem Tool! Komt dat zien en gebruiken.